Stageplek – Marketing

Functieomschrijving

Ben jij in het komende studiejaar 3e jaars student HBO Commerciële Economie, Ondernemerschap & Retail Management of Communicatie & Mediadesign en op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage in een zeer dynamische werkomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica, PC accessoires, software & games aan resellers in de Benelux en is op zoek naar een enthousiaste stagiair.

Je krijgt de kans om mee te werken op de afdeling marketing, je netwerk verder uit te bouwen en kennis te maken met de vele aspecten van B2B. We bieden jou een interessante stage waarin je veel concrete ervaring kan opdoen!

Je werkt mee aan het verder ontwikkelen en implementeren van het marketing activiteiten binnen de organisatie. Doel is het creëren van meerwaarde door een optimale samenwerking tussen fabrikant en retailers. Realiseren en verbeteren van de 4 P’s (product, prijs, plaats en promotie). Creëren van grafische content, verrichten van marktonderzoek, opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van verkoopbevorderende activiteiten.

Functie-eisen:

Om in aanmerking te komen voor deze stage voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

  • 3e jaar student van de opleiding Commerciële Economie, Ondernemerschap en Retail Management of Communicatie & Mediadesign;
  • Creatief en initiatiefrijk;
  • Zelfstandig;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Affiniteit met Adobe Creative Suite is een vereiste.

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en veel ruimte tot zelfontplooiing in combinatie met een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.nl