Facilitair Coördinator (parttime 20 uur)

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica en PC accessoires, software & games in de Benelux. Momenteel is er een vacature voor een:

Facilitair Coördinator

(parttime 20 uur)

 

Ben jij zowel een doener als een denker en vind je het leuk om (verbeter)voorstellen te doen? Dan komen we graag in contact met je!

In deze functie ben je een duizendpoot binnen onze organisatie. Je bent Facilitair Coördinator wat betreft het gebouw en infrastructuur. Je bewaakt de veiligheid en beveiliging in het gebouw. Je gebruikt je technische inzicht om acties te bepalen bij storingen en controleert materialen en installaties. Een interne verbouwing kunnen we aan jou overlaten. In samenwerking met het veiligheidsteam ga je een continuïteitsplan opstellen. Andere zaken die tot jouw takenpakket behoren zijn het inkopen van diverse trajecten, het voeren van gesprekken met leveranciers en vervolgens het beoordelen van leveranciers.

Wat vragen we van je?

De basis voor deze functie staat maar vraagt om verdere groei. Als jij graag de uitdaging aangaat om het facilitair beleid verder te ontwikkelen en implementeren, dan nodigen wij je graag uit om op deze functie te solliciteren!

  • Relevante HBO opleiding
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Een flexibele instelling, initiatief en accuratesse
  • Een dosis enthousiasme
  • Technisch inzicht is een pré

Wat heeft Micromedia te bieden?

De mogelijkheid om te werken bij een dynamisch bedrijf, waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf volop te ontwikkelen. Je ontvangt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf heerst er een prettige en informele werksfeer. De werktijden zijn flexibel over 5 dagen in te delen.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatie  naar hanneke.heesakkers@micromedia.nl (Human Resources Manager).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.