Schrijver productteksten (parttime/4-8 uur per week)

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica en PC accessoires, software & games in de Benelux. Momenteel is er een leuke bijbaan voor een:

 

Schrijver productteksten

(parttime/4-8 uur per week)

 Heb jij affiniteit met mode, (dames-)tassen, riemen, schoenen en wil je tijdens je studie graag een start maken met een carrière als Content Specialist? Of wil je ervaren hoe het is om te werken met Content vraagstukken van grote Online Retailers? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

 Voor onze E-Commerce afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker die zelfstandig en gestructureerd productteksten kan opstellen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en hebt gevoel voor het schrijven van (korte) productteksten.

Met behulp van de producten zelf, voornamelijk luxe (dames-) tassen, ben je in staat om een leuke unieke & catchy tekst te schrijven die voor onze partners leidt tot een hoge SEO ranking. Daarbij werk je binnen het E-Commerce team en doe je tijdens je studie veel ervaring op over Content Optimalisatie bij Online retailers.

Functie omschrijving:

 Als Schrijver Productteksten ben je voor enkele van onze leveranciers mede- verantwoordelijk voor het schrijven van de productteksten. Die tekst creëer je op basis van het product zelf waarbij je creatief te werk gaat. Per product wordt er een tekst geschreven a 70-90 woorden waarbij een deel bestaat uit volzinnen en een deel uit relevante kenmerken die worden opgesomd.

Functie-eisen:

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk & denk niveau of je bent net met een dergelijke studie gestart.
  • Bij voorkeur volg je een studie die een Mode, Commerciële of Marketing inslag heeft.
  • Je hebt gevoel voor taal en bent in staat snel en creatief een goede producttekst te schrijven.
  • Je bent per week minimaal 1 a 2 dagdelen beschikbaar. In (school)vakanties in overleg vaker. De dagdelen worden wekelijks samen in overleg ingepland zodat je studie niet in het gedrang komt.

 

Arbeidsvoorwaarden:

 

Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben je geïnteresseerd, mail dan je sollicitatie naar:

hanneke.heesakkers@micromedia.eu  (Human Resources Manager)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.