2019 Stage Online Retail, Content & Sales

Volg jij een commerciële Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van online retail, content en sales?  En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage in de komende periode? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica, PC accessoires, software & games aan resellers in de Benelux, is op zoek naar een enthousiaste stagiair.

 

Taakomschrijving:

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de online retail. Je leert welke invloed content heeft op het consumentengedrag. Je bent mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons assortiment in de systemen van Micromedia en onze klanten. Verder coördineer je nieuwe releases en collecties vanuit content perspectief. En je ondersteunt de  salesafdeling met directe verkoop aan online retailers.

 

Functie-eisen:

Wij zoeken iemand die flexibel, enthousiast, leergierig en doortastend is. Goede kennis van Excel is een pré.

 

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en voldoende ruimte tot zelfontplooiing en een marktconforme stagevergoeding.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.nl