2020 stage Marketing

Volg jij een commerciële Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van Marketing?  En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage vanaf februari 2020? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica, PC accessoires, software & games aan resellers in de Benelux, is op zoek naar een enthousiaste

 

                                    STAGIAIR MARKETING

 

Je krijgt de kans om mee te werken op de afdeling marketing, je netwerk verder uit te bouwen en kennis te maken met de vele aspecten van B2B. We bieden jou een interessante stage waarin je veel concrete ervaring kan opdoen!

Je werkt mee aan het verder ontwikkelen en implementeren van het marketing activiteiten binnen de organisatie. Doel is het creëren van meerwaarde door een optimale samenwerking tussen fabrikant en retailers. Realiseren en verbeteren van de 4 P’s (product, prijs, plaats en promotie). Creëren van grafische content, verrichten van marktonderzoek, opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van verkoop bevorderende activiteiten.

Functie-eisen:

We zoeken iemand die creatief en initiatiefrijk is. Zelfstandig kan werken en communicatief vaardig is. Affiniteit met Adobe Creative Suite is een vereiste.

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en veel ruimte tot zelfontplooiing in combinatie met een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager).