2020 Stage Content & Sales

Volg jij een commerciële Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van online retail, content en sales?  En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage vanaf september 2020? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert consumenten elektronica, PC accessoires, software & games aan resellers in de Benelux, is op zoek naar een enthousiaste

 

                        STAGIAIR ONLINE RETAIL, CONTENT & SALES

Taakomschrijving:

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de online retail. Je leert welke invloed content heeft op het consumentengedrag. Je bent mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons assortiment in de systemen van Micromedia en onze klanten. Verder coördineer je nieuwe releases en collecties vanuit content perspectief. En je ondersteunt de  salesafdeling met directe verkoop aan online retailers.

Functie-eisen:

Wij zoeken iemand die flexibel, enthousiast, leergierig en doortastend is. Goede kennis van Excel is een pré.

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en voldoende ruimte tot zelfontplooiing en een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager)