stage Inside Sales

Volg jij een commerciële Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van Inside Sales?  En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert software, gaming- en lifestyle- producten aan vrijwel alle resellers in de Benelux en is op zoek naar een gedreven

 

                            STAGIAIR INSIDE SALES

 

Taakomschrijving:

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de Inside Sales. Jij bent samen met het salesteam het aanspreekpunt voor relaties en klanten. Je houdt je commercieel bezig met de verschillende producten en je kunt hierin jouw commerciële vaardigheden in de praktijk brengen. Verder ondersteun je de sales-afdeling met de nieuwe releases, service en verkoop aan onze klanten.

Je werkt offertes uit, verwerkt orders en houdt je bezig met telefonische verkoop en advies aan klanten. Je bent samen met het salesteam de spil tussen de accounts en Micromedia. Denk hierbij aan relatiebeheer, introduceren van nieuwe producten en actief meedenken over het assortiment.

Functie-eisen:

Wij zoeken iemand die gemotiveerd, flexibel, enthousiast, leergierig en doortastend is.

 

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en voldoende ruimte tot zelfontplooiing en een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager).