Stagiair Marketing

Volg jij de Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van marketing?  Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert software, gaming- en lifestyle- producten aan vrijwel alle resellers in de Benelux en is op zoek naar een gedreven

STAGIAIR MARKETING

Je krijgt de kans om mee te werken op de afdeling marketing en kennis te maken met de vele aspecten van B2B. We bieden jou een interessante stage waarin je veel concrete ervaring kunt opdoen en je creatieve skills in de praktijk kunt inzetten!

Je werkt mee aan het verder ontwikkelen en implementeren van de marketing activiteiten binnen de organisatie. Vanuit je rol ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van de huisstijl en de kwaliteitsbewaking hiervan. Taken zijn onder andere het creëren van grafische content en optimaal inzetten van de verschillende marketinginstrumenten. Daarnaast zorg je voor het onderhoud aan het contentmanagementsysteem van de website en de implementatie van het marketingcommunicatieplan.

Doel van je stage is het creëren van meerwaarde door een optimale samenwerking tussen fabrikant en resellers. Je gaat je o.a. bezighouden met het creëren van grafische content, verrichten van marktonderzoek en het ontwikkelen en uitvoeren van verkoop bevorderende activiteiten.

Functie-eisen:

We zoeken iemand die creatief en initiatiefrijk is. Zelfstandig kan werken, communicatief sterk en taalvaardig is. Affiniteit met de volgende programma’s is een vereiste.

-Adobe Creative Suite
-WordPress
-MailChimp

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en veel ruimte tot zelfontplooiing in combinatie met een stagevergoeding van

€ 400,– bruto per maand.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager)