Stagiair Marketplace Management

Volg jij een commerciële Hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van e-commerce, digital marketing en online marketplaces? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Breqq is een e-tailer die via internationale marketplaces consumenten elektronica, software, games, consoles en accessoires verkoopt in Europa.

Wij zoeken een:

STAGIAIR Marketplace Management

Taakomschrijving:

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de online retail en meer specifiek in online marktplaatsen zoals Amazon en bol.com. Je leert welke invloed content, aanbod en prijsbeheer heeft op het consumentengedrag. Je bent mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze assortimenten op de diverse marktplaatsen. Je coördineert meerdere dagelijkse werkzaamheden uiteenlopende van product opvoer/ -verrijking, retouren, analyses tot customer support. Je ondersteunt het hele team en draagt proactief een steentje bij in het signaleren van kansen en/ of trends.

Functie-eisen:

Wij zoeken een HBO-er die flexibel, enthousiast, leergierig, krachtig en doortastend is. Goede kennis van Excel en/ of de Duitse taal is een pré.

Wij bieden:

Een leuke werksfeer en voldoende ruimte tot zelfontplooiing en een stagevergoeding van € 400,– bruto per maand.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, mail dan je motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager)