Stagiair Inside Sales

Volg jij een commerciële hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van Inside Sales?  En ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende meewerkstage? Dan is deze vacature iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert software, gaming- en lifestyle-producten aan vrijwel alle resellers in de Benelux en is op zoek naar een gedreven

STAGIAIR INSIDE SALES

 Taakomschrijving

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de Inside Sales. Jij bent samen met het salesteam het aanspreekpunt voor relaties en klanten. Je houdt je commercieel bezig met de verschillende producten en je kunt hierin jouw commerciële vaardigheden in de praktijk brengen. Verder ondersteun je de salesafdeling met de nieuwste releases, en service en verkoop aan onze klanten.

Je werkt offertes uit, verwerkt orders en houdt je bezig met telefonische verkoop en advies aan klanten. Je bent samen met het salesteam de spil tussen de accounts en Micromedia. Denk hierbij aan relatiebeheer, introduceren van nieuwe producten en actief meedenken over het assortiment.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste student die zich graag wil verdiepen in de wereld van Inside Sales.

  • Je bent flexibel, enthousiast, leergierig en doortastend.
  • Je schrijft foutloos in het Nederlands en Engels

Wij bieden

Op de afdeling Inside Sales kom je terecht in een gezellig team waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Werken bij de grootste software, gaming en consumentenelektronica distribiteur van de Benelux.
  • Ondersteuning van je collega’s op de Inside Sales afdeling.
  • In de pauzes de mogelijkheid om te poolen of tafelvoetballen of een wandeling te maken in het nabijgelegen park.
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager).