Stagiair Logistiek

Volg jij een logistieke hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van Warehouse Management? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Micromedia, gevestigd in Nijmegen, verkoopt en distribueert software, gaming- en lifestyle- producten aan vrijwel alle resellers in de Benelux en is op zoek naar een

STAGIAIR LOGISTIEK

 Wat ga je doen?

Als stagiair bij Micromedia heb je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een retailorganisatie. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer en de controle van alle logistieke activiteiten binnen onze organisatie. Je zult o.a. Customer Support-vraagstukken oplossen, nieuwe processen bedenken en zoeken naar oplossingen voor bestaande problemen.

Functie-eisen:

We zoeken een enthousiaste student die goed kan samenwerken, creatief is, verantwoording kan dragen en kan relativeren en incasseren.

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Micromedia kom je terecht in een gezellig team waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit is wat je van ons kan verwachten:

  • Werken bij de grootste software, gaming en consumentenelektronica distribiteur van de Benelux.
  • Ondersteuning van je collega’s van het Warehouse Management Team.
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan jouw motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu (HR Manager).