Stagiair Marketplace Management

Volg jij een commerciële hbo-opleiding en wil je graag kennis maken met de wereld van e-commerce, digital marketing en online marketplaces? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Breqq is een e-tailer die via internationale marketplaces consumentenelektronica, software, games, consoles en accessoires verkoopt in Europa.

Wij zoeken een:                        STAGIAIR Marketplace Management

Taakomschrijving:

Tijdens deze stage krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen in de online retail en meer specifiek in online marktplaatsen zoals Amazon en bol.com. Je leert welke invloed content, aanbod en prijsbeheer heeft op het consumentengedrag. Je bent mede verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze assortimenten op de diverse marktplaatsen. Je coördineert meerdere dagelijkse werkzaamheden uiteenlopende van productopvoer/ -verrijking, retouren, analyses tot customer support. Je ondersteunt het hele team en draagt proactief een steentje bij in het signaleren van kansen en/ of trends.

Functie-eisen:

We zijn op zoek naar een enthousiaste student die zich graag wil verdiepen in de wereld van Marketplaces.

  • Je bent iemand die flexibel, enthousiast, leergiering, krachtig en doortasten.
  • Ervaring met Excel en/of Photoshop is een pré.

Wij bieden
Bij Breqq kom je terecht in een jong en gezellig team waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit is wat je van ons kan verwachten:

  • Een eigen werkplek op ons kantoor in Nijmegen met mogelijkheid om af en toe ook een dag thuis te werken.
  • Ondersteuning van je collega’s van het Breqq team.
  • In de pauzes de mogelijkheid om te poolen of tafelvoetballen of een wandeling te maken in het nabijgelegen park.
  • Een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, mail dan je motivatiebrief met CV naar hanneke.heesakkers@micromedia.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.