RIOTORO start samenwerking met Micromedia

                   

Nijmegen,  09 Mei 2019 – De bekroonde Amerikaanse PC Game Hardware fabrikant  RIOTORO heeft een distributieovereenkomst gesloten met Micromedia voor de verkoop en distributie van RIOTORO producten in de Benelux.

RIOTORO werd in 2014 opgericht door een groep ingenieurs uit Silicon Valley USA en heeft haar producten sinds begin 2015 op de markt in Noord en Zuid Amerika. Midden 2017 is de oversteek naar Europa gemaakt en bouwt RIOTORO verder aan haar aanwezigheid in de markt. RIOTORO-technologie is een stap in de richting van steeds beter betaalbare gaming hardware voor de consument. De producten van RIOTORO bestaan onder meer uit: computerbehuizingen, power units, waterkoeling, LED / RGB fans, gaming muizen en gaming toestenborden. Binnenkort voegt RIOTORO hier een nog gaming headset aan toe.

Marcel van den Boomen, Regional Director Europe voor RIOTORO: “Onze ambitie in de Benelux is om naast betaalbare gaming hardware tevens innovatieve producten te leveren zoals onze MORPHEUS ( ‘s Werelds eerste convertible gaming kast ) die vorig jaar December is uitgebracht. Voor de zomer zal deze opgevolgd worden door onze AVIATOR convertible gaming headset die tevens aan ieders smaak aan te passen zal zijn. Om onze ambities waar te maken in deze specifieke regio hebben we een partnership gesloten met Micromedia. Ik ben ervan overtuigd dat hun jarenlange ervaring en professionele aanpak een grote bijdrage zal leveren aan het succes.”

Gijs Schep, Business Development Manager bij Micromedia: “Micromedia heeft de afgelopen jaren door een service- en kwaliteitsgerichte en proactieve houding in de markt een aantal sterke merken aan zich gebonden en is daardoor, naast een belangrijke speler binnen de CE-markt, de absolute No.1 gaming distributeur binnen de Benelux. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat deze inzet en strategie nu wordt bekroond met de toevoeging van RIOTORO aan ons portfolio. RIOTORO is een nog relatief nieuwe naam in onze regio, maar in korte tijd met een flink aantal zeer positieve reviews een vertrouwde naam geworden met kwalitatief zeer hoogwaardige en strak en eigentijds vormgegeven producten produceert. Doordat we in dezelfde ‘flow’ zitten, en de RIOTORO producten een goede toevoeging zijn voor ons assortiment ben ik er van overtuigd dat wij kunnen helpen om RIOTORO dit jaar de harten van vele klanten en consumenten te gaan laten veroveren.”