Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Razer Seirēn X Microphone - PS4

Razer heeft met Sony Interactive Entertainment samengewerkt om de Razer Seirēn X naar PlayStation 4 streamers te brengen. De nieuwe streaming-microfoon biedt streamers bij gebruik van PlayStation 4-systemen audio van professionele kwaliteit. Bekijk de specificaties in Micromedia Online.

Meer info

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact en lichtgewicht systeem, waardoor hij makkelijk overal naar toe te nemen is. Vanaf 20 september bij Micromedia verkrijgbaar in een grijze, gele of turkooise variant

Pre-order nu

JBL PartyBox 300

De JBL PartyBox 300 is een krachtige partyluidspreker met JBL-geluidskwaliteit en levendige lichteffecten. Dankzij de oplaadbare batterij en 12V DC-ingang kan overal een feestje gebouwd worden.

Meer info

Borderlands 3

De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Speel solo of met vrienden en versla bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red de wereld van de wreedste sekteleiders uit het heelal. 13 september verkrijgbaar.

Pre-order nu

BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 en heeft sindsdien de standaard gezet in de auto-dashcamindustrie. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, we vertellen u er graag meer over.

Meer info

Xbox One games & accessoires

Met de meest gewilde gametitels en accessoires, maakt Xbox het gemakkelijk om geheel op te gaan in alle actie. Bekijk alle Xbox One producten in Micromedia Online.

Bestel nu

Ticwatch

De Ticwatch S (sport) en E (express) synchroniseert je smartwatch met je smartphone, zodat je het maximale uit de Ticwatch kan halen. Krijg hulp van je persoonlijke Google assistent, bekijk de laatste belangrijke berichten of gebruik de Google Fit app.

Meer info