Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

Xbox | Series S Console 1TB - Carbon Black

Ervaar next-gen snelheid en prestaties met Xbox Series S in Carbon Black, met een SSD van 1 TB. Geniet van games uit vier generaties Xbox, met honderden geoptimaliseerde titels die er nu beter uitzien en beter spelen dan ooit.

Bestel nu

SoFlow | SO2 Zero

De SoFlow SO2 Zero elektrische step is de ideale keuze voor wie wil kennismaken met de wereld van e-scooters. Het unieke ontwerp en het lichte gewicht maken het eenvoudig om de scooter overal mee naartoe te nemen.

Meer informatie

EA | EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

Bestel nu

Next Level Racing | GT Lite Pro Foldable Cockpit

De perfect inklapbare GT-stijl racecockpit voor iedere SIM racer, die zowel esthetisch als krachtig is. Ontworpen met ergonomie in gedachten biedt deze cockpit een intense raceervaring tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie

Sony | Spider-Man 2

De Spider-mannen Peter Parker en Miles Morales beleven een spannend nieuw avontuur in de bejubelde Spider-Man-franchise van Marvel voor PS5.

Bestel nu

Microsoft | Surface Pro 9

Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat.

Meer informatie

Thule | Enroute Rugzak

Een rugzak van 23l met een unieke L-vormige opening, discrete SafeZone-opbergruimte voor kostbaarheden en ruime ingebouwde zijvakken met ritssluiting.

Meer informatie

JBL | Flip 6

Jouw avontuur. Jouw soundtrack. De opvallende JBL Flip 6 levert krachtige en heldere JBL Original Pro Sound, dankzij het 2-wegs luidsprekersysteem.

Nieuws