Welkom bij Micromedia

Micromedia is opgericht in 1995 en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica & pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Red Dead Redemption release 26 oktober

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. Informeer naar de speciale pre-order edities.

Bestel product(en)

Ticwatch horloges winnen prestigeuze iF design award 2018

Ticwatch Sport: De smartwatch die alles biedt wat je nodig hebt. Doe meer met minder. Wakker je gezonde levensstijl aan met Android WearTM. Met het award winnende design kom je ook nog eens goed voor de dag.

Meer info

Battlefield 5 release 19 oktober

Stort je in het grootste conflict in de geschiedenis van de mensheid met Battlefield™ V en zie de serie terugkeren naar haar oorsprong middels een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Reserveer deze titel vandaag nog bij Micromedia.

Bestel product(en)

BlackVue dashcams

BlackVue is een innovatief dashcam merk met een uitstekende reputatie. Ingebouwde functies, zoals Wi-Fi, cloudverbinding, nederlandse spraakbegeleiding, GPS, uitstekende support en premium design, hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams.

Meer info

Razer Goliathus Chroma

Razer's best verkopende zachte gamingmuismat wordt nu ook aangestuurd door Razer Chroma™ en is klaar om elke overwinning te verlichten met een adembenemend kleurenspectrum.

Bestel product(en)

JBL Kids hoofdtelefoons

De JBL JR300-hoofdtelefoons zijn veilig, licht en speciaal gemaakt om zelfs de jongste muziekliefhebbers legendarisch JBL-geluid te bieden. Verkrijgbaar in een bedrade - en in een bluetooth versie.

Meer info