Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

Reserveer nu

Sudio

Sudio is een hip en stijlvol merk met een zeer goede geluids- en bouwkwaliteit. Informeer naar de mogelijkheden om dit merk aan uw assortiment toe te voegen.

Bestel product(en)

Razer Abyssus Essential

Gemodelleerd naar de populaire Razer Abyssus heeft het een symmetrisch ontwerp voor zowel links- als rechtshandigen, waarvan bewezen is dat het een langdurig comfort biedt zelfs bij intens langdurig spelen.

Bestel nu

Lucis Wireless Lightning

Binnen of buiten: bepaal de sfeer met het licht van Lucis. Met de draadloze en hoge kwaliteit LED-lamp beschik je over alle kleuren van de regenboog. Met tot wel 80 lichturen neem je de lamp mee naar jouw tuin, het park of zelfs het strand.

Meer info

Call of Duty - Black Ops 4

Maak je gereed, want Black Ops is terug! Het grootste Zombies aanbod ooit met drie volledige avonturen én Blackout, waar het universum van Black Ops tot leven komt in een enorme Battle Royale ervaring.

Bestel nu

Ticwatch horloges winnen prestigeuze iF design award 2018

Ticwatch Sport: De smartwatch die alles biedt wat je nodig hebt. Doe meer met minder. Wakker je gezonde levensstijl aan met Android WearTM. Met het award winnende design kom je ook nog eens goed voor de dag.

Meer info