Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

FIFA 23

EA SPORTS™ FIFA 23 brengt nog meer actie en realisme naar het veld in met verbeteringen in HyperMotion2-technologie, waarmee in elke wedstrijd een meer levensechte voetbalanimatie wordt gecreëerd dan ooit tevoren.

Bestel nu

Razer Barracuda Pro

Maak kennis met de hoogwaardige gamingheadset die alle andere achter zich laat. Gewapend met hybride ANC, THX AAA™ en vernieuwde Razer TriForce-drivers van biocellulose voor toonaangevende geluidskwaliteit.

Meer informatie

Thule Lithos Rugzakken

Moderne rugzakken met een veilige klepsluiting voor onderweg naar de campus of in de stad. Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen in verschillende kleuren.

Meer informatie

Xbox Series S

Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste, meest gestroomlijnde Xbox-console ooit. Ervaar de snelheid en prestaties van een volledig digitale console van de volgende generatie voor een betaalbare prijs.

Meer informatie

Microsoft Surface

Van je thuiskantoor tot de keukentafel en de zetel in de woonkamer, Surface zorgt voor de nodige kracht om het voor elkaar te krijgen, hi-res touchscreens en Dolby® Audio™ voor muziek en shows, HD-camera's om in contact te blijven, en de Windows die je kent.

Meer informatie

JBL Charge 5

Neem het feest met je mee, met goed en slecht weer. Tot 20 uur afspeeltijd en een powerbank om je apparaten opgeladen te houden zodat het feest de hele nacht door kan gaan. De IP67-waterbestendige en stofdichte Charge 5 overleeft alles wat op zijn weg komt.

Nieuws