Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

Sony | PlayStation 5 Slim

De PlayStation 5 Slim is de compactere versie van de originele PS5, verkrijgbaar in twee modellen: met Ultra HD Blu-Ray disc drive en als Digital Edition. De consoles zijn ontworpen met een 30% kleiner formaat en een gewichtsvermindering van 18% tot 24%.

Bestel nu

SoFlow | SO2 Zero

De SoFlow SO2 Zero elektrische step is de ideale keuze voor wie wil kennismaken met de wereld van e-scooters. Het unieke ontwerp en het lichte gewicht maken het eenvoudig om de scooter overal mee naartoe te nemen.

Meer informatie

EA | EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 is een nieuw tijdperk voor The World's Game: meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenspelen in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

Bestel nu

Xbox | Series S Console 1TB - Carbon Black

Ervaar next-gen snelheid en prestaties met Xbox Series S in Carbon Black, met een SSD van 1 TB. Geniet van games uit vier generaties Xbox, met honderden geoptimaliseerde titels die er nu beter uitzien en beter spelen dan ooit.

Bestel nu

Next Level Racing | GT Lite Pro Foldable Cockpit

De perfect inklapbare GT-stijl racecockpit voor iedere SIM racer, die zowel esthetisch als krachtig is. Ontworpen met ergonomie in gedachten biedt deze cockpit een intense raceervaring tegen een betaalbare prijs.

Meer informatie

Microsoft | Surface Pro 9

Surface Pro 9 geeft je de tabletflexibiliteit die je wenst en de laptopprestaties en batterijduur die je nodig hebt om je dag door te komen, en dat alles in één ultra-draagbaar apparaat.

Meer informatie

Thule | Enroute Rugzak

Een rugzak van 23l met een unieke L-vormige opening, discrete SafeZone-opbergruimte voor kostbaarheden en ruime ingebouwde zijvakken met ritssluiting.

Meer informatie

JBL | Flip 6

Jouw avontuur. Jouw soundtrack. De opvallende JBL Flip 6 levert krachtige en heldere JBL Original Pro Sound, dankzij het 2-wegs luidsprekersysteem.

Nieuws