Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Razer Seirēn Microphone Emote

Maak kennis met de revolutionaire Razer Chroma ™ Mic met de Razer Chroma ™ LED Matrix die interactieve emotes in-stream oplicht, waardoor uw entertainmentfactor naar een hoger niveau wordt gebracht. Vanaf 22 november bij Micromedia verkrijgbaar.

Meer info

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

Need for Speed : Heat

Leef je overdag uit en riskeer het allemaal 's nachts in Need for Speed ™ Heat, een zeer intense race game waarin je het opneemt tegen de kwaadaardige politiemacht van de stad terwijl je je eigen plek veroverd in de straatrace-elite. Verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC.

Bestel nu

Ticwatch

De Ticwatch S (sport) en E (express) synchroniseert je smartwatch met je smartphone, zodat je het maximale uit de Ticwatch kan halen. Krijg hulp van je persoonlijke Google assistent, bekijk de laatste belangrijke berichten of gebruik de Google Fit app.

Meer info

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact en lichtgewicht systeem, waardoor hij makkelijk overal naar toe te nemen is. Vanaf 20 september bij Micromedia verkrijgbaar in een grijze, gele of turkooise variant

Bestel nu

BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 en heeft sindsdien de standaard gezet in de auto-dashcamindustrie. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, we vertellen u er graag meer over.

Meer info

Xbox One games & accessoires

Met de meest gewilde gametitels en accessoires, maakt Xbox het gemakkelijk om geheel op te gaan in alle actie. Bekijk alle Xbox One producten in Micromedia Online.

Bestel nu

JBL Free

JBL Free is een volledig draadloze in-ear koptelefoon die het kenmerkende JBL-geluid levert in een intuïtief en intelligent pakket. De JBL Free, volledig draadloos en gebruiksvriendelijk, is jouw ideale metgezel voor telefoongesprekken, luisteren naar muziek en vele andere activiteiten.

Meer info

Nieuws