Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van gaming, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Star Wars Jedi: Fallen Order

Er wacht een galactisch avontuur in Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuwe 3rd person action-adventure van Respawn Entertainment. Verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Bestel nu

JBL Pulse 4

Geef je feest een boost met het echte JBL-geluid en een waanzinnige LED-lichtshow en dat alles in 360 graden. Verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Meer info

Xbox One X

World's Most Powerful Console - Xbox One X is nu nog krachtiger dankzij de nieuwe Scorpio-engine, waarmee je kunt gamen in échte 4K-resolutie. Koop 'm nu. Games spelen beter op Xbox ...

Bestel nu

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch Lite is een nieuwe toevoeging aan de Nintendo Switch-familie en is een compact en lichtgewicht systeem, waardoor hij makkelijk overal naar toe te nemen is. Bij Micromedia verkrijgbaar in een grijze, gele of turkooise variant

Bestel nu

BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 en heeft sindsdien de standaard gezet in de auto-dashcamindustrie. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, we vertellen u er graag meer over.

Meer info

Razer Seirēn Microphone Emote

Maak kennis met de revolutionaire Razer Chroma ™ Mic met de Razer Chroma ™ LED Matrix die interactieve emotes in-stream oplicht, waardoor uw entertainmentfactor naar een hoger niveau wordt gebracht.

Meer info

Ticwatch

De Ticwatch S (sport) en E (express) synchroniseert je smartwatch met je smartphone, zodat je het maximale uit de Ticwatch kan halen. Krijg hulp van je persoonlijke Google assistent, bekijk de laatste belangrijke berichten of gebruik de Google Fit app.

Meer info

Nieuws