Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

Xbox One Special Edition Controllers

Maak kennis met de nieuwste Special Edition Xbox One controllers. Uitgevoerd in Phantom Magenta en Artic Camo. Van doorschijnende, technische schoonheid.

Bestel nu

Xtorm XB3 Series

De nieuwe XB3-serie is klaar voor de toekomst met een omkeerbare USB-C-connector en een ingebouwde USB-C-kabel. Breng mobiele kracht naar een hoger niveau met de XB3 series van Xtorm.

Meer info

Star Wars Jedi: Fallen Order

Er wacht een galactisch avontuur in Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuwe 3rd person action-adventure van Respawn Entertainment. Verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Bestel nu

PhoneSoap

De PhoneSoap 3.0 is de enige telefoonoplader die reinigt terwijl hij oplaadt, waarbij bewezen desinfecterende technologie (UV-C-licht) wordt gebruikt. Beter nog, alles wat in de PhoneSoap 3.0 past wordt ontsmet.

Meer info

Razer Seirēn Microphone Emote

De allereerste Razer Chroma™-microfoon met de Razer Chroma™ ledmatrix die in-stream interactieve emoticons oplicht en je entertainmentfactor naar een hoger niveau tilt.

Meer info

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info