Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Crash™ Team Racing Nitro-Fueled

Crash™ kruipt weer achter het stuur. Geef vol gas met Crash™ Team Racing Nitro-Fueled. Dit is de authentieke CTR-ervaring plus een hele hoop extra's, nu volledig geremasterd en maximaal opgevoerd.

Bestel nu

JBL PartyBox 300

De JBL PartyBox 300 is een krachtige partyluidspreker met JBL-geluidskwaliteit en levendige lichteffecten. Dankzij de oplaadbare batterij en 12V DC-ingang kan overal een feestje gebouwd worden.

Meer info

Borderlands 3

De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Speel solo of met vrienden en versla bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red de wereld van de wreedste sekteleiders uit het heelal. 13 september verkrijgbaar.

Pre-order nu

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

Xbox One games & accessoires

Met de meest gewilde gametitels en accessoires, maakt Xbox het gemakkelijk om geheel op te gaan in alle actie. Nu verkrijgbaar in de webshop.

Bestel nu

BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 en heeft sindsdien de standaard gezet in de auto-dashcamindustrie. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, we vertellen u er graag meer over.

Meer info

Afterglow LVL 3 headset

Selecteer het LVL met de nieuwste lijn headsets van Afterglow. Profiteer van noise-canceling-technologie, goed gebalanceerd geluid, een lichtgewicht comfortabel ontwerp en een flexibele zwenkbare boommicrofoon. Verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One.

Bestel nu

Ticwatch

De Ticwatch S (sport) en E (express) synchroniseert je smartwatch met je smartphone, zodat je het maximale uit de Ticwatch kan halen. Krijg hulp van je persoonlijke Google assistent, bekijk de laatste belangrijke berichten of gebruik de Google Fit app.

Meer info