Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Afterglow LVL 3 headset

Selecteer je LVL met de nieuwste lijn headsets van Afterglow. Profiteer van noise-canceling-technologie, goed gebalanceerd geluid, een lichtgewicht comfortabel ontwerp en een flexibele zwenkbare boommicrofoon. Verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

Bestel nu

JBL Link spraakgestuurde speakers

De JBL Link is een spraakgestuurde draagbare luidspreker met wifi en Bluetooth® die een indrukwekkend stereogeluid geeft. De Google Assistent is ingebouwd. Het is je eigen persoonlijke Google.

Meer info

Razer Nari Ultimate THX Wireless Gaming Headset

De Razer Nari Ultimate is de draadloze gaming headset met HyperSense-technologie die de actie voelbaar maakt en zorgt voor een extra dimensie. THX gecertificeerd.

Bestel nu

Sudio

Sudio is een hip en stijlvol merk met een zeer goede geluids- en bouwkwaliteit. Informeer naar de mogelijkheden om dit merk aan uw assortiment toe te voegen.

Bestel product(en)

Pokémon Let's Go Pikachu!

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! brengen de ervaring van een klassieke Pokémon-RPG naar de Nintendo Switch

Meer info

BlueMic

Blue staat al twintig jaar garant voor innovatief, modern design en prestaties op het gebied van bekroonde microfoons en de veelgeprezen nieuwe lijn van koptelefoons. De Yeti is de meest geavanceerde en veelzijdige multi-pattern USB-microfoon die verkrijgbaar is.

Meer info

Nieuws