Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

JBL Flip 5 Eco edition

Hetzelfde weergaloze geluid. Nieuw innovatief ontwerp - gemaakt van 90% gerecycled plastic. Neem je muziek mee als je onderweg bent met de krachtige JBL Flip JBL Flip 5 Eco edition.

Meer info

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Wie heeft er van gedroomd om vrij te kunnen reizen met de snelheid van het licht door de het immense universum van Star Wars? Spelers kunnen deelnemen in de onvergetelijke en met actie gevulde avonturen uit de 9 films in de Skywalker saga

Pre-order nu

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

HyperX Pulsefire Surge™

De HyperX Pulsefire Surge™ is een muis die gamers qua stijl en constructie zeker kan bekoren. De muis levert optimale precisie dankzij de hypermoderne Pixart 3389-sensor en beschikt over dynamische 360° RGB lichteffecten via de unieke lichtring

Meer info

Xtorm

Xtorm kabels zijn extra sterk. Elk detail is speciaal ontworpen om goed bestand te zijn tegen slijtage, zelfs na langdurig gebruik.

Meer info

Xbox Series S

Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste, meest gestroomlijnde Xbox-console ooit. Ervaar de snelheid en prestaties van een volledig digitale console van de volgende generatie voor een betaalbare prijs.

Meer info