Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Razer Nari Ultimate THX Wireless Gaming Headset

De Razer Nari Ultimate is de draadloze gaming headset met HyperSense-technologie die de actie voelbaar maakt en zorgt voor een extra dimensie. THX gecertificeerd.

Bestel nu

Sudio

Sudio is een hip en stijlvol merk met een zeer goede geluids- en bouwkwaliteit. Informeer naar de mogelijkheden om dit merk aan uw assortiment toe te voegen.

Bestel product(en)

Pokémon Let's Go Pikachu!

Breng de ervaring van een klassieke Pokémon-RPG naar de Nintendo Switch. De games hebben prachtige HD-graphics en gameplay die erg toegankelijk is voor nieuwe spelers, maar die ook doorgewinterde trainers op het puntje van hun stoel houden.
.

Reserveer nu

Lucis Wireless Lightning

Binnen of buiten: bepaal de sfeer met het licht van Lucis. Met de draadloze en hoge kwaliteit LED-lamp beschik je over alle kleuren van de regenboog. Met tot wel 80 lichturen neem je de lamp mee naar jouw tuin, het park of zelfs het strand.

Meer info

Battlefield 5

Terug naar de oorsprong, de Tweede Wereldoorlog. Het vijfde deel in de zeer succesvolle Battlefield reeks, Release 20 november,

Bestel nu

Ticwatch horloges winnen prestigeuze iF design award 2018

Ticwatch Sport: De smartwatch die alles biedt wat je nodig hebt. Doe meer met minder. Wakker je gezonde levensstijl aan met Android WearTM. Met het award winnende design kom je ook nog eens goed voor de dag.

Meer info