Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste en grootste retail- en e-tail distributeurs van games, consumentenelektronica, pc accessoires en software in de Benelux.

Lees meer…

Mortal Kombat 11

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit. De nieuwe grafische engine die elk verbluffend, oogverblindend moment toont, brengt je zo dicht bij het gevecht dat je het voelt. Release 23 april.

Meer info

JBL Free Truly

JBL Free is een volledig draadloze in-ear koptelefoon die het kenmerkende JBL-geluid levert in een intuïtief en intelligent pakket. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling

Meer info

Xbox One

Met 40% meer vermogen dan elke andere console is de Xbox One X de meest krachtige console die verkrijgbaar is! Games en films zien er fenomenaal uit met vloeiende 4K gameplay. Informeer nu naar de tijdelijke voordeelbundels.

Meer info

BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 en heeft sindsdien de standaard gezet in de auto-dashcamindustrie. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling, we vertellen u er graag meer over.

Meer info

Afterglow LVL 3 headset

Selecteer je LVL met de nieuwste lijn headsets van Afterglow. Profiteer van noise-canceling-technologie, goed gebalanceerd geluid, een lichtgewicht comfortabel ontwerp en een flexibele zwenkbare boommicrofoon. Verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

Bestel nu

BlueMic

Blue staat al twintig jaar garant voor innovatief design en hoogwaardige prestaties op het gebied van bekroonde microfoons en de veelgeprezen nieuwe lijn van koptelefoons. De Yeti is de meest geavanceerde en veelzijdige multi-pattern USB-microfoon die verkrijgbaar is.

Meer info