Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

JBL True Wireless Reflect Flow

Geniet van de vrijheid om verder te gaan met de JBL Reflect Flow-hoofdtelefoon. Of je nu naar de sportschool gaat of buiten sport, de Reflect Flow-hoofdtelefoons van JBL zijn volledig draadloos ter ondersteuning van jouw actieve lifestyle

Meer info

De Sims 4: Ecologisch Leven (Add-On)

Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen? Verhuis naar een community van collegacoöperatieve makers in het De Sims™ 4 Ecologisch Leven Expansion Pack!

Bestel nu

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info

Xbox One Series X

Xbox Series X staat voor een superieure balans tussen kracht en snelheid op het gebied van consoleontwerp, waardoor op alle technologische fronten geweldige, dynamische, levendige werelden worden gecreëerd en er zo weinig mogelijk aspecten zijn die je game-ervaring verstoren.

Meer info

Xtorm

Met de Xtorm XB3-serie leg je de wereld vast zonder ooit een moment te hoeven missen. Blijf de hele reis 100% opgeladen en heb altijd de juiste kabel bij de hand.

Meer info

Razer Seirēn Microphone Emote

De allereerste Razer Chroma™-microfoon met de Razer Chroma™ ledmatrix die in-stream interactieve emoticons oplicht en je entertainmentfactor naar een hoger niveau tilt.

Meer info