Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

Case Logic Propel

De propel-rugzak van Case Logic is een strakke laptoprugzak met veel opbergruimte en kenmerken voor zakenreizen of ontspanning.

Meer info

FIFA 22

EA SPORTS™ FIFA 22, Powered by Football™, brengt de game nog dichter bij de realiteit dankzij fundamentele verbeteringen aan de gameplay en een nieuw seizoen boordevol vernieuwingen in elk speltype.

Bestel nu

Microsoft Surface

Van je thuiskantoor tot de keukentafel en de zetel in de woonkamer, Surface zorgt voor de nodige kracht om het voor elkaar te krijgen, hi-res touchscreens en Dolby® Audio™ voor muziek en shows, HD-camera's om in contact te blijven, en de Windows die je kent.

Meer informatie

HyperX Pulsefire Surge™

De HyperX Pulsefire Surge™ is een muis die gamers qua stijl en constructie zeker kan bekoren. De muis levert optimale precisie dankzij de hypermoderne Pixart 3389-sensor en beschikt over dynamische 360° RGB lichteffecten via de unieke lichtring

Meer info

JBL Charge 5

Neem het feest met je mee, met goed en slecht weer. Tot 20 uur afspeeltijd en een powerbank om je apparaten opgeladen te houden zodat het feest de hele nacht door kan gaan. De IP67-waterbestendige en stofdichte Charge 5 overleeft alles wat op zijn weg komt.

Meer info

Xbox Series S

Maak kennis met de Xbox Series S, de kleinste, meest gestroomlijnde Xbox-console ooit. Ervaar de snelheid en prestaties van een volledig digitale console van de volgende generatie voor een betaalbare prijs.

Meer info

Nieuws