Klant worden

Bent u wederverkoper van consumer electronics, gaming producten, pc hardware en/of pc software?
Wanneer u geïnteresseerd bent in de artikelen die Micromedia distribueert, kunt u zich aanmelden als klant. Voorwaarde is dat u wederverkoper van consumer electronics, gaming producten, pc hardware en/of pc software bent. Micromedia levert uitsluitend aan detailhandel en resellers.

Hoe kunt u zich aanmelden als klant?
U kunt zich aanmelden als klant door één van de onderstaande aanmeldingsformulieren te downloaden en volledig in te vullen. Vervolgens dient u het aanmeldingsformulier, vergezeld met een kopie van uw legitimatiebewijs* en een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel (niet ouder dan zes maanden) per email te sturen naar verkoop@micromedia.eu of per fax naar (024) 645 25 39 o.v.v. afdeling verkoop.

  • *Uw legitimatiebewijs dient enkel ter verificatie van het KvK uittreksel en zal direct verwijderd worden na dit doel. Gelieve uw pasfoto en Burger Service Nummer af te schermen. Wij verwijzen u voor meer informatie graag naar ons privacybeleid.

Voordat u zich bij ons laat registreren als klant, verzoeken wij u om kennis te nemen van onderstaande algemene voorwaarden. Let op: uw eerste bestelling dient plaats te vinden binnen 14 dagen na activering van uw account met een eerste minimale orderwaarde van € 500,- (excl. BTW). Dit bedrag dient vooruit betaald te worden.

Eenmaal aangemeld als klant
Zodra we uw klantaanvraag hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u per email een debiteurennummer.
Vanaf dat moment kunt u bestellingen plaatsen.

Wij willen u erop wijzen dat u via onze website www.micromedia.eu gebruik kunt maken van de diensten van Micromedia Online. Hier kunt u inloggen en o.a. orders plaatsen in onze webshop. De inloggegevens voor Micromedia Online kunt u aanvragen door een email te sturen naar verkoop@micromedia.eu met vermelding van uw volledige naw-gegevens en uw debiteurennummer. Naast de mogelijkheid te bestellen via onze webshop, bieden wij tevens de mogelijkheid om per email: verkoop@micromedia.eu te bestellen. Houdt u er rekening mee dat aan deze laatste optie orderkosten verbonden zijn.

U kunt zich op het aanmeldformulier aanmelden voor onze marketingmails, zodat u op de hoogte blijft van de laatste aanbiedingen en nieuwe producten. Indien u hier geen prijs meer op stelt, kunt u zich te allen tijde afmelden door een email te sturen naar marketing@micromedia.eu o.v.v. uw bedrijfsnaam.

Download hieronder het aanmeldformulier of de algemene voorwaarden in PDF-formaat:
Klik op de link van het land/de taal om het formulier te downloaden. Om het formulier te bekijken, heeft u Adobe Reader nodig welke hier te downloaden is.

 

Aanmeldformulier | Application Form | Formulaire d’inscription :

Nederlands | EnglishFrançais

Algemene voorwaarden | General Conditions :
Nederlands | English