Welkom bij Micromedia

Micromedia is in 1995 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende distributeurs van gaming, consumentenelektronica  en software in de Benelux.

Lees meer…

Star Wars Jedi: Fallen Order

Er wacht een galactisch avontuur in Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuwe 3rd person action-adventure van Respawn Entertainment. Verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Bestel nu

Xtorm XB3 Series

De nieuwe XB3-serie is klaar voor de toekomst met een omkeerbare USB-C-connector en een ingebouwde USB-C-kabel. Breng mobiele kracht naar een hoger niveau met de XB3 series van Xtorm.

Meer info

Razer Seirēn Microphone Emote

Maak kennis met de revolutionaire Razer Chroma ™ Mic met de Razer Chroma ™ LED Matrix die interactieve emotes in-stream oplicht, waardoor uw entertainmentfactor naar een hoger niveau wordt gebracht.

Meer info

JBL Pulse 4

Geef je feest een boost met het echte JBL-geluid en een waanzinnige LED-lichtshow en dat alles in 360 graden. Verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.

Meer info

Xbox One Series X

De snelste en krachtigste Xbox ooit. De Xbox One Series X. Eind 2020 verwacht bij Micromedia.

Meer info

Thule Subterra

Stijlvol, veelzijdig en gemaakt om lang mee te gaan. De Thule Subterra collectie biedt koffers, rugzakken, laptoptassen en -hoezen die helpen om er op reis nog beter uit te zien.

Meer info