POSA: Point Of Sale Activation & PTR: Print To Receipt

Micromedia biedt u twee digitale oplossingen aan: Point Of Sale Activation (POSA) & Print To Receipt (PTR). U behoudt met beide oplossingen de emotionele waarde en ‘look and feel’ van de traditionele productverpakking binnen uw winkel zoals u gewend bent. Daarbij is de fysieke cd/dvd vervangen door een creditkaart formaat kaart met activeringscode of een geprinte kassabon. Uw klant kan na aankoop van het product de software online downloaden en installeren. POSA & PTR is met behulp van verschillende integratiemethoden eenvoudig toe te passen in het verkoopproces van uw winkel. Dit allemaal zonder hoge investeringen.

De voordelen:

  • Geen voorraadinvestering, een bredere en diepere voorraad
  • Geen retouren
  • Behoud van de kracht van een traditionele productverpakking
  • Winkelvoorraad wordt automatisch aangevuld
  • Geen diefstalrisico (de codes in de productverpakkingen zijn niet geactiveerd)
  • Een mooi, strak en optimaal gevulde winkelpresentatie met de ‘look and feel’ van de traditionele productverpakking
  • Juiste prijsstelling
  • Volledig management van uw assortiment

Het verkoopproces nader toegelicht
De consument maakt zoals gebruikelijk een keuze voor een product en gaat ermee naar uw kassa. Afhankelijk van de productoplossing doorloopt u onderstaande stappen.

Wanneer er bij uw kassa een POSA-product wordt afgerekend dan dient u de code op de creditkaart formaat kaart, die in de verpakking van het POSA-product zit, in te scannen en te activeren. De consument kan vanachter zijn eigen computer via www.safedigital.eu het aangekochte POSA-product downloaden en installeren.

Wanneer er bij uw kassa een PTR-product wordt afgerekend dan dient u de EAN-code op de productverpakking in te scannen en te activeren. Daarbij heeft u de mogelijkheid om de installatiestappen van de software te laten printen op een kassabon of digitaal te versturen. Eenmaal thuis doorloopt de consument de installatiestappen om de software te kunnen downloaden en installeren.

Ook gebruik maken?
U kunt zich aanmelden als klant, door een aanmeldingsformulier te downloaden en volledig in te vullen. Vervolgens dient u het aanmeldingsformulier vergezeld van een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel per email te sturen naar info@micromedia.eu of per fax naar (024) 645 25 39 t.a.v. afdeling Verkoop.

Al klant van Micromedia?
Bent u al klant van Micromedia? Neem dan contact op met uw Micromedia accountmanager en laat hem/haar weten dat u ook gebruik van POSA & PTR wilt gaan maken.